VINCENT VAN TUIL DRUMMER BIJ FUNKY BLUE BASTARDS!!

Het doet ons groot genoegen aan te kondigen dat Vincent van Tuil de niewe drummer is bij onze fijne band! Vincent heeft de laatste drie optredens al met ons meegespeeld; Culemborg Blues, een private Beer, Blues en BBQ event en op het Almere-Havenfestival.

Vincent komt uit de hardrock maar heeft ook veel ervaring in Da Bluezzz. Door deze perfecte mix zal onze muziek een lekkere, extra stevige, bite krijgen.

We hebben er zin in. Tot ziens allemaal op onze volgende optredens!!

FANTASTISCHE SFEER OP CULEMBORG BLUES!

… Verrassend goed waren de optredens van Muddy What?, Erja Lyytinen, Thomas Toussaint en Funky Blue Bastards …..

… Maar ook op de vrijdagavond was er genoeg te beleven. Funky Blue Bastards speelde de sterren van de hemel bij Café den Tollensteghe. “Waanzinnig geluid, heerlijke muziek en het grootste publiek van de stad”, zegt een enthousiaste fan. ….

Bron: Culemborgse Courant d.d. dinsdag 29 augustus 2023.

Het was voor ons als band een voorrecht en een eer om te mogen meedoen op Culemborg Blues 2023. En het is ook heel leuk om al die enthousiaste reacties om ons heen te horen en te zien!

Tot de volgende en keep on rockin’ and keep up the good work.

Greetz and cheers!!

FUNKY BLUE BASTARDS

Laatste muzikale hartegroet … JOOST NIESSEN (R.I.P.)

Het is bizar, ongelooflijk droevig en niet te bevatten … vanochtend vroeg plaats ik, op facebook, nog een bevlogen herinnering van precies twee jaar geleden aan ons optreden met onze band Funky Blue Bastards en nog geen uur later moeten wij, tot onze grote schrik en ontsteltenis, vernemen dat onze goede vriend en toetsenist Joost Niessen plotseling is overleden.

Onze gedachten zijn in de eerste plaats bij zijn geliefde, directe naasten en familie die wij veel sterkte en steun toewensen met dit grote verlies. En wàt zullen ook wij je missen Joost!

Vaarwel bro en een laatste muzikale hartegroet van je muziekvrienden: Rudy, Joost, Dirk, Jeroen, Nadine en Hans.

Hello world!

Onze band is kortgeleden opgericht. We zijn prima van start gegaan en we werken nu hard aan ons repertoire! Blues/bluesrock met sporen uit de Jazz en Funk. De band bestaat uit zeven muzikale personen die alle hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend. Binnenkort meer nieuws. Stay tuned!!